Hälsoguiden
Välmående genom livet

Vår serie för hormonell balans.


En rubbad dygnsrytm, stress och näringsbrist – eller brist på återhämtning och vila – är alla olika livsstilsfaktorer som kan påverka din fysiska och mentala balans i negativ riktning. Life Balance är en ny serie med kosttillskott som på olika sätt bidrar till att hjälpa kroppen, genom ökat fysiskt och psykiskt välbefinnande. 


Välkommen att lära känna Life Balance Energy, Life Balance PMS och Life Balance Menopause.

Life Balance Energy

Life Balance Energy

Life Balance Energy är ett kosttillskott vars syfte är att bidra till ökad energi och uthållighet, samt förbättrad koncentration och fokus. Använd Life Balance Energy när du behöver prestera på topp, oavsett om det är mentalt eller fysiskt. Till exempel kan du ta den före träning eller tävling, eller varför inte innan du håller presentation eller står på scen.

Till Life Balance Energy

Källa till energi

Upplev en kick redan vid första användningstillfället! Varje kapsel innehåller en mix av Q10, chaga, grönt te, ginseng, koffein med mer.

Köp nu
Balance Energy

Sheila Arnell

Hälsoinspiratören om Life Balance Energy: ”Med Balance Energy får jag en stöttad styrka och energi inifrån. Hej mentalt lugn, men även förhöjd energinivå!”

Läs mer
Sheila Arnell
Life Balance Menopause

Life Balance Menopause

Exklusivt framtagen för kvinnans hälsa och hormonella balans före, under och efter klimakteriet. Produkten består av en väl sammansatt blandning av blompollenextrakt, nattljusextrakt samt näringsämnena vitamin B6, zink och magnesium.

Till Life Balance Menopause

Upplever du besvär?

Testa Life Balance Menopause för ökad hormonell balans och en mer behaglig resa genom övergångsåldern.

Köp nu
Life Balance Menopause

Klimakteriekoll

... med föreläsaren och författaren Monika Björn. Läs mer om hennes bästa råd och tips här.

Läs mer
Monika Björn om klimakteriet

Tips vid hormonell obalans

I takt med att vi blir äldre och kroppens östrogenhalt sjunker, uppstår en hormonell obalans. Svaret kan vara hormonersättning – och styrketräning.

Läs mer
Lugn.

Omtanke genom livet

Ta hand om din kropp genom livets alla faser. Här följer goda råd och tips att ta till för en härligare vardag.

Läs mer
Välmående.
Life Balance PMS

Life Balance PMS

Många upplever humörsvängningar, trötthet, ömma bröst och uppblåsthet i takt med att mensen närmar sig. Life Balance PMS är ett kosttillskott som stöttar den hormonella balansen och bidrar till ökat välbefinnande under menstruationscykeln.

Till Life Balance PMS

Balans under PMS

Life Balance PMS är ett kosttillskott som kombinerar växtextrakt, vitaminer och mineraler som är gynnsamma för den hormonella balansen, så som dong quai som bidrar till att upprätthålla kvinnans hälsa.

Köp nu
Life Balance PMS

Svullen vid mens?

Vem har inte känt sig svullen i magen eller haft extra mycket sötsug dagarna före mens? Här kan du läsa mer om vad PMS är och vad du själv kan göra för att uppleva mer välmående.

Mer om PMS
Mer om PMS

För dig som vill veta mer

Här har vi samlat matnyttiga artiklar och hälsosamma recept som alla syftar till att värna om ditt välmående.