Hälsoguiden

Underkläder

Mjuka fina underkläder i ekologisk bambu, och stödstrumpor som ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad; välkommen till vår avdelning av underkläder. Här hittar du allt från trosor och kalsonger, till strumpor och t-shirts i GOTS-certifierad bomull.

Stödstrumpor och mjuka underkläder

Livet är för kort för att bära obekväma underkläder, inte sant? I vår värld av underkläder har vi eliminerat sådant som skaver och inte känns snällt mot huden. Här samlar vi istället mjuka plagg som ger stöd och komfort, tillverkade i bomull eller bambu – och gärna ekologisk sådan. Här kan du handla underkläder från varumärken som Boody, Funq Wear, Bambusa och Mabs.


Ekologisk t-shirt i basmodell

T-shirts i ekologisk bambu är mjuka och sköna att bära – med bambuns alla fördelar som ytterligare plus. Bambu är nämligen värmereglerande, vilket innebär att du förblir varm och torr när du bär plagget (vilket gör det extra fördelaktigt som underställ!). Ekologisk bambu är dessutom antibakteriell, hyperallergen och andas naturligt, vilket är snällt mot din hud. Bland våra t-shirts i bambu hittar vi klassiska basmodeller som fungerar till allt; under skjorta, kavaj – eller vindjacka.


Underkläder som andas

Trosor och kalsonger som sitter på plats, inte glider ner och dessutom andas bra? Vårt noga utvalda sortiment klarar just de kraven – och är dessutom klassiskt stilrena i sin design. Med en trosa eller kalsong i ekologisk bomull eller bambu upplever du skön passform och ett mjukt material med god ventilation, vilket gör att bakterier inte trivs. Välj din favoritmodell bland trosor; stringtrosor, brief, hipster eller boxer, eller kalsong; boxer, boxerkalsong och briefkalsong