Hälsoguiden
Minami

Minami

MINAMI® är ett premiumvarumärke av högsta kvalitet som framställer superren fiskolja och är Sveriges mest högkoncentrerade omega-3. MINAMI® strävar efter minsta möjliga miljöavtryck. Hållbarhet genomsyrar hela produktionskedjan, från hållbart fiskande till en hållbar tillverkningsprocess.  MINAMI® omega-3 utvinns från hållbart fiskande av små djuphavsfisk som inte är utrotningshotade. Dessa kommer från de renaste vattnen i Stilla havet där återväxten är garanterad. 


MINAMI® har en egen patenterad och miljövänlig tillverkningsprocess som renar omega-3 med en avancerad och superkritisk koldioxidextraktion. Detta gör att en extremt hög renhetsnivå kan uppnås där nivåerna av miljögifter knappt är detekterbara, och långt under de mycket strikta EU-gränserna. Fiskoljan kallproduceras under låg temperatur och utan kontakt med syre. Detta skyddar omega-3 fettsyrorna från oxidation och ger en överlägsen kvalitet av fiskoljan. MINAMI®s högkoncentrerade omega-3 har inget mättat fett som fyllnadsmedel och använder inga organiska eller kemiska lösningsmedel. MINAMI®s förpackningar är med vegansk bläck och är återvinningsbara. 


MINAMI® skräddarsydda formler har vetenskapligt beprövade effekter och är baserade på forskning, för att passa dina behov genom alla stadier i livet. För både barn och vuxna. Alla kapslar är tillverkade i softgel med god och naturlig smak. De kan sväljas, tuggas eller stickas hål på så att innehållet kan pressas ut på en sked. Fiskoljan är certifierad av miljöorganisationen Friend of the Sea. Alla produkter testas och certifieras av ett oberoende laboratorium.