Hälsoguiden
Skin Food från topp till tå

Skin Food från topp till tå

Skin Food – den bäst bevarade skönhetshemligheten sedan 1926. Är en av Weledas äldsta och bästsäljande produkter. Upptäck grunden till mjuk och smidig hud. Skin Food är en rik allroundkräm som vårdar och mjukgör torr hud. Passar alla och kan användas över hela kroppen. Perfekt att använda under makeup för extra glow.

Läs mer

1. Risigt hår?

Glöm dyra hårserum – för extra näring till håret kan du istället applicera Skin Food i dina toppar när håret är fuktigt.


2. Trötta ögon?

Vaknar du ofta med svullna ögonlock kan det vara en god idé att massera in lite av krämen för en lugnande effekt.


3. Nariga läppar och torr under näsan?

Det svenska vinterklimatet gör läpparna nariga och för de yngsta brukar förkylningen resultera i röda och torra partier under näsan. Mjukgör med Skin Food!


4. Saknar du glow?

Skin Food fungerar bra som en naturlig highlighter! Lägg lite på kindbenen när du sminkar dig för ett mjukt glow.


5. Trasiga nagelband?

Ett tips är att alltid ha en tub Skin Food vid sängen och smörja in händer och naglar det sista du gör innan du somnar. Dina nagelband kommer tacka dig!


6. Glåmig hy?

Återfukta med Skin Food som ansiktsmask! Smörj in ett tunt lager, låt verka 10 minuter (varför inte medan du tar ett avslappnande bad) och torka sedan bort masken med en fuktig handduk.


7. Trasig hud?

Torra armbågar och fötter mår bra av Skin Food. Smörj in dina torra problemområden över natten för att förebygga och behandla, på så sätt kan du undvika självsprickor i huden.