Hälsoguiden

Life är nordens ledande hälsokedja.

Vi erbjuder e-handel och har ca 250 butiker i Finland, Norge och Sverige.


Sortiment


Hos Life hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet. Vi har allt från kosttillskott till naturlig hudvård, miljövänliga städprodukter och sköna vetekuddar. Allt för att du ska kunna må bättre och leva ett lyckligare liv.


Lifes mission

Lifes vision och mission är att vi brinner för varje människas hälsa genom att hjälpa våra kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Lifes vision och mission mynnar ut i tre värderingar som ligger till grund för allt vi gör: omtanke, utmaning och engagemang som vi försöker använda oss av i det dagliga arbetet för att uppnå våra mål.


Life - Great Place to Work

One Life culture och medarbetarengagemang är högt värderade ord på Life. Life Sverige och Life Norge är därför riktigt stolta över att 2021-2022 blivit certifierade som ett Great Place to Work®. Great Place to Work® är en världsomfattande medarbetarundersökning som mäter kultur och medarbetarnöjdhet.

Vi har många eldsjälar på Life som är riktigt stolta över att bidra med sin kunskap och hjälpa människor att hitta hälsobalansen i livet. Kulturen präglas också av en stark gemenskap och en familjär omgivning där omtanke för både kunden och kollegan står i fokus.

Precis som Life brinner för våra kunders hälsa så brinner vi för våra medarbetares välmående. Vi ser fram emot att årligen få konstruktiv feedback från våra viktigaste resurser i arbetet mot en ännu bättre arbetsplats.


Omsättning, anställda och butiker

Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med ca 250 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 800 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har ca 487 anställda*** och omsatte 1,2 miljarder SEK 2020. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge och Finland ca 1,7 miljarder SEK 2020.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.
** Lifekoncernen äger och driver 184 egenägda butiker
*** Medelantalet anställda (FTE)