Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 1 miljon klubbmedlemmar
  • Kvalitetssäkrade produkter

Om Life

Om Life

Life är Nordens ledande hälsokedja. Vi på Life hjälper dig att hålla dig naturligt frisk. Våra hälsorådgivare finns i våra butiker över hela landet för att ge dig tips och råd om hur du kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila.

Sortiment

EMV_premium_grupp_708.jpg

Hos Life hittar du ett noga utvalt sortiment av produkter med hög kvalitet för din hälsa. Vi har kosttillskott, sporttillskott, naturlig hudvård, hälsosam mat, växtbaserade läkemedel och mycket mer. Life säljer säkra produkter. Life samarbetar med stiftelser som Ren Idrott, som arbetar för en dopingfri idrott.

Lifes mission

Life_sigill_cirkel.jpg

Life älskar livet. Life hjälper dig att vara som det var tänkt: Naturligt frisk, stark och harmonisk. Vi rustar dig mot vardagens prövningar. Vi hjälper dig att äta för livet, motionera för livet och vila för livet. För vi vet att livet blir bättre, rikare – kanske även längre – om du försöker hålla dig naturligt frisk, istället för att sätta in panikåtgärder när du blivit sjuk.

Omsättning, anställda och butiker

Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 354 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har ca 360 anställda*** och omsatte 1,3 miljarder SEK 2016. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge och Finland ca 2 miljarder SEK 2016.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.
** Lifekoncernen äger och driver 159 egenägda butiker
*** Medelantalet anställda (FTE)

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html