Hälsoguiden

Vårt företag

Life är Nordens ledande hälsokedja. Vår uppgift är att hjälpa människor att hålla sig naturligt friska genom att hitta balans mellan kost, motion och vila. Det gör vi med 310 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter och personlig rådgivning av utbildade hälsoexperter i alla våra butiker.

Som medarbetare hos oss får du arbeta med det viktigaste i världen: människors hälsa. Du får dessutom förmånen att bredda och fördjupa dina hälsokunskaper med våra medarbetarutbildningar.

Våra värderingar

Omtanke

Respektera andra och våra olikheter. Se och bry dig om andra i vardagen. Ta ansvar för nästa generation. Värna om konsumenten.

”Varje dag i alla mina kundmöten har jag en omtanke om de som kommer till min butik. Det är viktigt att kunderna får med sig produkter som de verkligen behöver för då har de fått den tid och de uppmärksamhet som de ska. Då har jag lyssnat på dem ordentligt. De kunderna kommer nästan alltid tillbaka eftersom de känner att jag verkligen bryr mig om dem.” Åsa, butikssäljare.


Utmaning

Utmana dig själv och dina gränser. Tänk på nya sätt. Väga ta risker. Sikta högt och utmana andra.

”För mig innebär utmaning att man aldrig blir helt fullärd i det här jobbet, det finns så mycket att lära om både produkter och hälsa. Det är också en utmaning att hjälpa kunderna att lösa ett problem som viktigt för deras välbefinnande och välmående. Och vi har alltid mål att sträva mot, till exempel försäljningsmål eller säljtävlingar på fokusprodukter.” Eva, butikssäljare.


Engagemang

Inspirera, motivera och sprid glädje. Ta dig an och ansvara över dina arbetsuppgifter. Var stolt. Sträva efter att bli bättre.

"Jag har roligt på jobbet varje dag eftersom jag gillar att jobba i en samarbetskultur med bra kollegor. Vi är kreativa ihop och hittar nya lösningar, hjälper varandra och skrattar mycket tillsammans. Det finns också en ständig vilja till utveckling på Life, vi vill bli lite bättre hela tiden och det motiverar och engagerar oss alla."