Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
Viktminskning i sista minuten

Viktminskning i sista minuten

Ibland vill man att det ska gå fort. Kanske är det bröllopsklänningen som fortfarande stramar lite, eller är det bara insikten om att strandsäsongen snart är här?

Ibland vill man att det ska gå fort. Kanske är det bröllopsklänningen som fortfarande stramar lite, eller är det bara insikten om att strandsäsongen snart är här? Det klassiska receptet för att snabbt gå ner i vikt kan vi vid det här laget; ät mindre kalorier än vad du gör av med. Träna, och du förbränner fler. Svårare än så är det inte.SÅ FUNGERAR FASTTRACK


FastTrack innehåller ett patenterat synergistiskt komplex av tre botaniska extrakt som har använts inom traditionell medicin i århundraden. Tillsammans fungerar de här aktiva extrakten genom att hämma bildandet av nya mogna fettceller i kroppen (adipogenes och lipogenes) och dessutom minimeras ansamlingen av fett (lipolys) i de befintliga fettcellerna. Detta leder till att färre mogna fettceller bildas, och att de befintliga fettcellerna blir mindre – något som resulterar i en effektiv viktminskning på ett naturligt sätt!

Ofta definieras områdena runt mage och höfter som problemområden där det är svårt att bli av med de extra kilona. FastTrack har dokumenterad effekt på de här problemområdena från två olika kliniska vetenskapliga studier. Studierna visade att ett intag av FastTrack (Slendacor) bidrog med att reducera midje- och höftmåtten på ett effektivare sätt än med hjälp av endast diet och träning.VETENSKAPLIGT DOKUMENTERAD EFFEKT

Bakom den här unika patenterade produkten ligger ett mycket omfattande och grundligt arbete. FastTrack (Slendacor) bygger på mer än 5 års forskning. Forskarna inledde med över 200 verksamma botaniska ämnen som blev grundligt testade och utprövade. I slutändan återstod tre botaniska extrakt i en noga avvägd sammansättning. Verkningsmekanismen i det patenterade örtkomplexet i FastTrack, Slendacor, har dokumenterats i tre olika vetenskapliga studier. Dessa har publicerats i erkända vetenskapliga tidskrifter; Food and Nutrition Sciences (2011), Lipids in Health and Disease (2012) samt Diabetes, Obesity and Metabolism (2018). Sammanlagt deltog 180 friska överviktiga män och kvinnor i de randomiserade, dubbelblinda, placebokontrollerade kliniska studierna som genomfördes under en period av 8 respektive 16 veckor. 


RESULTAT

Resultaten från studierna visade en signifikant viktminskning under studieperioderna och att man effektivt kan bli av med de extra kilona, framför allt från mage och höfter, vid ett dagligt intag av endast 2 kapslar. Deltagarna som använde det botaniska extraktet Slendacor upplevde en väsentlig viktminskning under studietiden. Vid en jämförelse av enbart diet (1800–2000 kcal per dag) och träning (30 minuters promenad 5 dagar i veckan), var kombinationen diet, träning och intag av Slendacor mer effektiv för viktminskningen!