Hälsoguiden

Har du drabbats av trötthet? Är du låg på energi - eller bara allmänt låg? Då kan du behöva en riktig energikick. Nya kosttillskottet Life Balance Energy bidrar till ökad energi och uthållighet, men också till förbättrad koncentration och fokus.

Läs mer

"När jag tänker på energi, så tänker jag på en inre kraft. En långvarig styrka, som en låga som orkar stå stadig, brinna på, lysa upp ett rum. Inte en smäll, inte ett tomtebloss som explosivt lyser för att sen snabbt brinna ner. För att må bra, måste man välja att hjälpa kropp och sinne med rätt förutsättningar, för att just må bra.  


Med Lifes nya kosttillskott Balance Energy, så får jag det förstnämnda. En stöttad styrka och energi inifrån, genom en härlig blandning av chaga, koffein, ginseng och Q10. Så: hej mentalt lugn, men även stabil prestation och förhöjd energinivå. Ser fram emot en stöttad, stadig och stark energi!"


– Sheila Arnell, hälsoinspiratör, yoga- och meditationsinstruktör

Under det mörka halvåret känner många sig trötta och nedstämda. Ett sätt att lyfta energinivån är det nya kosttillskottet Life Energy. oavsett om du ska prestera mentalt eller fysiskt.


– Life Balance Energy är en riktig energiboost som ger dig en otrolig kick redan första dagen du börjar använda den. Den är perfekt om du känner dig trött och orkeslös och behöver snabb effekt eller när du vet att du borde gå och träna men inte orkar, säger Jan Wiberg, produktchef på Life.


Succéreceptet är en mix av Q10, chaga och ginseng, känt för att höja såväl fysisk som mental prestationsförmåga, koffein som bidrar till ökad uthållighet, vakenheten och koncentrationen och grönt te-extrakt.

Nyhet! Life Balance Energy

Nyhet! Life Balance Energy

Life Balance Energy är ett kosttillskott vars syfte är att bidra till ökad energi och uthållighet, samt förbättrad koncentration och fokus. Använd Life Balance Energy när du behöver prestera på topp, oavsett om det är mentalt eller fysiskt. Till exempel kan du ta den före träning eller tävling, eller varför inte innan du håller presentation eller står på scen.

Köp nu