Hälsoguiden
hårolja

Hårolja

Med en bra hårolja kan du ge håret den näring det behöver. Håroljor ger näring på djupet, tämjer frissigt hår, återfuktar, vårdar och gör det glansigt. Oljor som blivit populära är bland annat arganolja, macadamia-olja, mandelolja, jojobaolja och ricinolja. Även den näringsrika kokosoljan är populär att använda till håret.


Hos oss på Life hittar du ett noga utvalt sortiment av håroljor från olika kvalitetsmärken som bland annat c/o Gerd, Booming Bob, Better You och New Nordic.

Hur använder jag håroljan?

Har du frissigt, tunt, torrt eller slitet hår? Här hittar du naturliga oljor, serum och krämer som bidrar till att ge ditt hår ny styrka och en vacker glans. 

Applicera din hårolja efter hårtvätt precis innan håret torkat eller som en extra behandling i torrt hår de dagar håret känns lite slitet eller trött. Ibland räcker det med att behandla hårtopparna som är extra utsatta för vardagligt slitage. Eftersom oljor är dryga räcker det med att använda ett par droppar. Prova dig fram för att hitta just din favorit hos Life!