Hälsoguiden
Elektronik

Elektronik

Ta hand om din kropp, även utifrån och in. Höj nivån av välbehag med en luftrenare, som renar luften från pollen och damm – eller låt en aromadiffuser fylla den med god doft. I denna kategori hittar du helt enkelt sådant som sätter guldkant på tillvaron; för ett härligare Life.

Infravärme, massage och aromadiffuser

Hos oss på Life hittar du produkter från Beurer, Radiant Health, Better you och Waterpik, med fler. Botanisera bland energigivande vardagshjältar som luftrenare, aromadiffuser och ljusterapi, eller skäm bort dig själv med fotbad, värmedyna eller värmefilt. För dig med stel nacke eller ömma axlar vill vi tipsa om en massagekudde eller massagepistol, som gör massageupplevelsen tillgänglig när du verkligen behöver den.

 

Aromadiffuser eller doftspridare – vad är grejen? 

En elektrisk aroma diffuser (också kallad doftspridare) arbetar i det tysta för att sprida ljuvlig doft och just de doftnoter som du önskar och uppskattar i hemmet. Att omslutas av behaglig doft när du vistas i hemmet eller kanske vid mer specifika tillfällen, så som vid avslappning eller insomning, kan reducera stress och lättare få dig att slappna av. Här hittar du Beurers egna oljor till diffusern, med toner av apelsin och lavendel. 


Rörligare leder med infraröd värme 

Vi vet att vi mår gott av näringsrik, balanserad kost, motion och tid för återhämtning – men visst är den där sista biten också viktig; tårtbiten som sätter guldkant på tillvaron? Genom att arbeta för välmående i ett bredare perspektiv, kan vi uppleva mer energi till allt det vi vill orka i livet. Infraröd värme ger rörligare leder och muskler (och minskar känslan av stress), medan en luftrenare arbetar för ett hälsosamt inomhusklimat. Luftrenaren har effektiva filter som eliminerar skadliga partiklar, pollen och damm ur luften i ditt hem. Vi vill också slå ett slag för våra verktyg, så som febertermometer och blodtrycksmätare för hand eller arm, för enkel mätning hemma. 


Waterpik – för munhälsa och renare tänder 

Ta hand om dina tänder – ytterligare en nivå upp. Stolt presenterar vi nu – först hos Life! – Waterpik i vårt sortiment; kliniskt beprövade munhälsoprodukter. Här hittar vi mundusch (som förhindrar dålig andedräkt, ger en fräsch känsla och återställer tändernas vithet) och munstycken som effektivt tar bort plack och karies från tänderna. Addera Waterpiks rengöring för tänderna till dina dagliga tandvårdsrutiner och stärk dina tänders normala funktion.