Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Weleda

Weleda logo

Weleda är världens största och mest hållbara företag inom naturlig hudvård och säljs idag i mer än 50 länder. Weledas hudvårdsprodukter är 100 % naturliga, har 0 % syntetiskt innehåll och är ekologiskt certifierade av NATRUE, en av de certifieringar som ställer högst krav på naturlig hudvård i Europa.

Växterna som används i produkterna kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar där allt sker till rättvisa villkor och med hänsyn till den biologiska mångfalden, liksom från kontrollerade certifierade vildsamlingar. Weleda lägger stor vikt vid att etablera långsiktiga samarbeten med leverantörer som ger hög kvalitetsstandard och ser respektfullt på utnyttjandet av resurser. Att uppträda ansvarsfullt mot både natur och människor har alltid varit en viktig del av Weledas verksamhet, oavsett om det är genom rättvis handel, biodynamisk odling eller stödjande utveckling av de anställda, är hållbarhet en betydelsefull del i Weledas värdegrund.

De noga utvalda ingredienserna och dermatologiska tester, i kombination med över 90 års erfarenhet inom naturlig hudvård, resulterar i produkter som ger huden det den behöver för att komma i balans och bli naturligt vacker. Tack vare att produkterna är helt naturliga bevaras näring, fettsyror och vitaminer och ger användaren ett fantastiskt resultat på huden!

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html