Hälsoguiden

Träning

Här hittar du ett brett utbud av kosttillskott inriktade på sport och träning samt, träningstillbehör.

Mer om träningstillskott

Du som tränar mycket behöver vara extra noga med vad och när du äter. Bra mat räcker långt, men du kan påverka både din prestation och dina resultat med väl valda kosttillskott. Life har produkter för olika syften, exempelvis om du vill komma igång med träning, få bättre effekt av din träning eller bara återhämta dig på ett bra sätt efter du har rört på dig.  


BCAA är aminosyratillskott med utvalda aminosyror som bidrar till uppbyggnaden av proteiner. Kosttillskott med BCAA intas före, under och efter träning och tas upp snabbt i kroppen.


Gainers innehåller kolhydrater och protein och blandas till en god recovery shake efter träning. Kolhydrater verkar energigivande för kroppen och protein hjälper till att bygga upp och bevara muskelmassan. Efter träning rekommenderas att fylla på med ny energi.


Proteinpulver kan användas till proteinshakes och proteinsmoothies och drickas som ett proteinrikt mellanmål. Vi har proteinpulver med risprotein, vassleprotein, kasein, proteinvatten och vegetabiliska proteinpulver.