Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Underbara Clara

Lär känna Underbara Clara

Nyfiken på en utav Sveriges mest älskade livsstilsbloggare inom inredning, odling, mat, pyssel, hemmaliv och skönhet? Då ska ni läsa mer om Underbara Clara. Med livet ute på landet i Västerbotten lever Clara med sin familj och driver ett ekologiskt jordbruk på en gård. Förutom att blogga om allt som är härligt, har Clara varit krönikör på Expressen / Amelia / Family Living samt är författare och har gett ut 8 böcker.


CLARAS SOLSKOLA

  • Efter skolsken kommer fukt. Bli höstfräsch med en naturlig hudvårdsrutin. Balance Me hjälper dig att få din hud att må bra på naturligt vis.
  • Ha alltid återfuktande ansiktsvatten i handväskan. Att återfukta med ett ansiktsvatten under dagen är lite som att dricka vatten för huden! Ett ansiktsvatten som hjälper till att hålla huden återfuktad är Flower Freshener ansiktsvatten från Maria Åkerberg.
  • Återfukta efter en skön dusch. Hudkrämmen Soothing Lavender från Urtekram är en fuktgivande hudlotion som ger huden en len och mjuk känsla. Lotionen vårdar huden med ingredienser som aloe vera, sheasmör och naturliga oljor och har en doft av lavendel.

Efter solsken kommer fukt

Kombinationen av naturliga aktiva och vårdande ingredienser är kärnan i det som gör hudvårdsprodukter från Balance Me unika.

Upptäck Balance Me
Balance Me

Professionell hudvård med synliga resultat

Naturlig hudvård med bevisad effekt, som tillverkas med innovativa och hållbara metoder från unika råvaror.

Upptäck Annemaire Börlind
Annemarie Börlind
  • Dött ska bort. Min mamma lärde mig att ta hand om huden. Hon använde smink sparsamt men var noga med att tvätta ansiktet och smörja in sig. I sommar testar jag ekologiska Cleansing Crème-Mousse från Mossa för att ta bort smink och rengöra huden innan solbad. Jag fick tips av den från Lifes hälsorådgivare Linda. Den innehåller AHA-fruktsyror från vita vinbär som ska hjälpa till att ta bort döda hudceller. Det ger i sin tur en jämnare, finare bränna.
  • Återfukta! Mossa har också en ekologisk ansiktsolja som är riktigt, riktigt härlig. Jag vill ju gärna hålla hyn mjuk och dofta gott samtidigt. Den här oljan innehåller bland annat ekologisk hallonolja, havtorn, oliv, aprikos, havre och tomatolja. Som en sommarbuffé för huden! Droppas på hyn i ansiktet och masseras in innan den vanliga hudkrämen. Bonus för snyggt glow.

Vitamin Cocktail Face Oil

"Återfukta! Mossa har också en ekologisk ansiktsolja som är riktigt, riktigt härlig. Jag vill ju gärna hålla hyn mjuk och dofta gott samtidigt."

Upptäck MOSSA här
Vitamin Cocktail Face Oil

Juicy Clean Cleansing Crème-Mousse

"I sommar testar jag ekologiska Cleansing Crème-Mousse från Mossa för att ta bort smink och rengöra huden innan solbad."

Upptäck MOSSA här
Juice Cleansing Créme Mousse
  • Exfoliera din hud efter semestern Efter din sköna, varma semester är det dags att förnya huden, ta bort alla döda hudceller och all smuts och rensa porerna.  Unna dig själv en lyxig behandling med Face Scrub Pineapple ansiktspeeling från Everyday for Future. Dess antiinflammatoriska och antioxiderande egenskaper gör huden silkeslen och strålande.
  • Glöm inte att använda SPF även efter din semester! Mossa har en 365 Day Defence som är ett tunt, tonat solskydd som smälter ihop perfekt med den egna huden och ger fin lyster. Speciellt framtaget för ansiktet och skyddar mot skadliga UVA / UVB-strålar året runt, SPF 30. Den innehåller även vitaminer från hallon som hjälper till att neutralisera yttre faktorer på huden, så som stress och föroreningar.

Ansiktspeeling som gör huden silkeslen och strålande

Unna dig själv en lyxig behandling med Face Scrub Pineapple ansiktspeeling från Everyday for Future.

Till Face Scrub Pineapple
Shoppa nu

Undvik rynkor och pigmentfläckar!

Ett tunt, tonat solskydd som smälter ihop perfekt med den egna huden och ger fin lyster. Skyddar mot skadliga UVA / UVB-strålar året runt, SPF 30

365 Day Defence
Shoppa nu

Spana in fler av Claras favoritprodukter hos Life här nedan!