Hälsoguiden
Nypozin för dina leder

Nypozin för dina leder

- För mig är livskvalitet att kunna röra mig så mycket som jag vill, säger Rosa Vornanen med ett brett leende. Jag lever ett aktivt liv och det vill jag fortsätta med – länge. Möt Rosa som väljer att äta Nypozin som innehåller nyponpulver. - Rörliga leder, det är livskvalitet, säger Rosa.

Läs mer

Rosa är 49 år och bor utanför Jönköping. Hon arbetar som fritidspedagog och ledare för vattenjympa och qigong. Ett liv som kräver mycket styrka och rörlighet.

- Efter långa dagar och hårda pass kan jag känna mig rätt sliten. Jag är inte 20 längre, och det känns! Jag måste ta hand om min kropp ordentligt.


Rörliga leder

- Jag tränar mycket för att hålla mig i form och bevara min smidighet. Samtidigt vill jag göra allt jag kan för att bibehålla mina leders hälsa. En kund som håller på med gymnastik tipsade om Nypozin, ett kosttillskott med nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Att Nypozin även innehåller Ester-C och kondroitin var viktigt.
- Jag får mer för pengarna helt enkelt!


Innehåller C-vitamin

C-vitamin gör att kroppen kan bilda kollagen som bidrar till en normal broskfunktion. Nypozin innehåller C-vitaminet Ester-C, som är syraneutral och därför skonsam för magen.


Aldrig utan Nypozin

Idag är Nypozin en självklar del av Rosas dagliga liv.
- Jag vill aldrig vara utan dem, om tabletterna någon gång tar slut säger kroppen ifrån.


Svalkar och lindrar

Nyligen upptäckte Rosa Nypozin Joint Cream. En härlig kräm som hon gärna använder på sina knän efter en hård dag eftersom den kyler. Nypozin Joint cream är registrerad som en medicinteknisk produkt.
- Jag vet inte vad krämen gör, men den gör gott. Jag har provat en mängd olika krämer och liniment, men denna tar alla pris!


Så mycket mer än bara nypon

Kosttillskottet Nypozin innehåller betydligt mer än bara strandnypon.

  • Nypon (Rosa canina L.) bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Nypozin innehåller 300 mg nyponextrakt per tablett. Det  motsvarar hela 1200 mg nyponpulver.
  • Ester-C® är en syraneutral C-vitamin som är skonsam för magen. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för en normal broskfunktion.
  • Bioperine® är ett ett standardiserat extrakt från svartpeppar (Piper nigrum L.). Svartpeppar bidrar till upptaget av näringsämnen, samt bidrar till effekten av andra örter.