Hälsoguiden

Cirka 75 procent av kvinnor i fertil ålder upplever återkommande premenstruella symtom. Idag betraktas PMS ofta som något normalt, men att många besväras av premenstruella symtom betyder inte per automatik att det är normalt eller något man ska behöva acceptera att leva med. Snarare bör man se symtomen som kroppens sätt att uttrycka att hur vi lever idag, med högt stresspåslag, näringsbrister, dålig sömnkvalitet och med hög exponering hormonstörande ämnen, påverkar hormonbalansen negativt. Vi på Life vill vara med och sprida kunskapen om att det finns mycket man själv kan göra för att påverka sitt mående och den hormonella hälsan.

Vi tagit fram Life Balance PMS med viljan att hjälpa kvinnor återfå sin hormonella balans.

Produktens egenskaper

Vid hormonell obalans kan flera fysiska eller psykiska symtom komma som följd. Life Balance PMS är ett kosttillskott som kombinerar växtextrakt, vitaminer och mineraler som kan balansera den hormonella balansen och bidra till ett ökat välbefinnande under menstruationscykeln.


PMS (före-mensen-syndrom) är ett samlingsnamn för de fysiska eller psykiska symtom som en kvinna i fertil ålder kan uppleva under perioden från ägglossning till mens. Exempel på PMS-tecken är nedstämdhet, ömma bröst, trötthet och uppblåst mage. Tack och lov försvinner ofta symtomen så fort mensen kommit –men känslorna som uppstått kan leva kvar längre än så.


Produktfördelar

  • - För hormonell balans
  • - Vegansk och fri från gluten
  • - Tillverkad i Sverige
  • - Dong quai, pollen- och broccoliextrakt
  • - Magnesium, zink, B6 och jod