Hälsoguiden
bars

Bars

Bars är ett gott lifehack för snabb energi, perfekt som mellanmål, efter träning eller för att hålla blodsockernivån i schack. Med vårt stora smakutbud finns det mängder av protein- och energibars att smaka sig igenom; vad sägs om mörk choklad, cookies and cream, cashew, mandel eller lakrits? Köp styck eller storpack – och säkra snabb energi när du behöver det.

Bars efter träning, som mellanmål – eller fika

Proteinbars, även kallade energibars, har blivit ett populärt mellanmål för de som tränar mycket, vill ha snabb energi (exempelvis under skoldagen) eller bara vill säkra ett fiberrikt intag av protein eller kolhydrater – fritt från gluten. Bland våra bars hittar du supergoda varianter som är såväl glutenfria och veganska, som ekologiska och fria från tillsatser. Köp dina bars hos oss på Life, från varumärken som Barebells, Nick’s, Raw Bite, Flapjack och Dig.   


Handla bars per styck eller storpack 

Förvara ett par bars i din väska – så är energin alltid nära till hands. För dig som fastnar för en särskild smak och vill bunkra upp förrådet, har vi på Life proteinbars och energibars i storpack i vårt sortiment. Bland våra storpack av proteinbars finns volymer om 12 per låda, 18 per låda och 20 per låda, vilket ger en god påfyllning för ditt skafferi av bars.  


Proteinbars vid träning 

Att få i sig protein innan, under eller efter träning kan göra att dina muskler tar åt sig träningen på ett bättre sätt, och kan leda till större muskeltillväxt. Proteinrik mat och dryck i form av kyckling och mjölk är ett alternativ, medan exempelvis proteinbars är ett perfekt mellanmål att enkelt bära med sig och äta när du vill och behöver. 20 och 30 gram protein, beroende på hur mycket du väger och hur du tränar, ger effekt – något som finns att hitta i vårt sortiment av proteinbars. Barebells Caramel Cashew innehåller 20g protein, som kommer från mjölk och därför också ger viktiga aminosyror. Köp Barebells Caramel Cashew här!