Hälsoguiden
Beachkind

Beachkind ägs och är grundat av det svenska paret Mona och Christian Wåtz. Varumärket föddes ur idén om ett väldoftande och tryggt solskydd för alla! För oss på Beachkind är det extra viktigt att ingredienserna i våra solskydd är snälla mot både människa, djur och våra hav. Solkrämerna innehåller 100% naturliga ingredienser - väl beprövade och milda ingredienser som naturliga och ekologiska oljor, smör, vaxer, mineraler och vitaminer som alla har visat sig vara säkra för människors hälsa.

Läs mer

Beachkind

Hej! Det är vi som är Beachkind! Det naturliga solskyddet som är snällt mot dig och haven.

Beachkind startades 2021 av en helt vanlig småbarnsfamilj i Sverige. Mona, Christian och våra två små pojkar.

Beachkind föddes ur vår längtan efter en solkräm som doftar gott OCH är snäll mot människa, djur och hav. Vi utvecklade solkrämen med hela familjen i åtanke - alla ska kunna använda den.

Våra produkter innehåller milda beprövade ingredienser som är kända för att inte ge allergiska reaktioner. Solskyddet innehåller naturliga oljor, smör och vaxer, vilket gör solkrämen både lättapplicerad och återfuktande. Bland annat använder vi sötmandelolja, sheasmör, hallonfröolja och vetegroddsolja. Vi har även valt att använda torrolja utav kokos som bas som har ett lågt komedogent index. Solkrämen skyddar din hud mot de skadliga effekterna av UV-strålning med ett mineralfilter baserat på icke-nano zinkoxid. Vår zinkoxid är så kallad ”Invisible Zinc” vilket gör att du inte får en vit hinna av solkrämen. Till skillnad från syntetiska solskyddsmedel som absorberar solens UV-strålar, så skapar vår solkräm med zinkoxid ett skyddande lager på ytan av din hud som reflekterar både UVA- och UVB-strålar - direkt från första applicering!