Hälsoguiden

I perioder kan vi känna oss mer trötta och orkeslösa än normalt, så som när vinterhalvårets mörker ökar sömnhormonet melatonin i kroppen. Q10, ginseng och de andra ingredienserna i vårt senaste kosttillskott Life Balance Energy kan höja din energinivå och förbättra uthållighet, koncentration och fokus. Här berättar vi mer. 


Under det mörka vinterhalvåret kan vi uppleva trötthet och orkeslöshet, till stor del som ett resultat av en mycket liten dos dagsljus. I tillägg spenderar vi generellt sett mycket tid inomhus och får därför inte heller tillgång till frisk, uppiggande luft på samma sätt som under vår och sommar. Om du upplever att du lätt tappar koncentrationen, har svårt att fokusera eller bara känner dig låg på energi, kan vårt kosttillskott Life Balance Energy ge dig den energikick som du söker. Vår produktchef på Life, Jan Wiberg, berättar mer. 

– Life Balance Energy är perfekt om du känner dig trött och orkeslös, och behöver snabb effekt. Låt säga att du vill gå och träna men saknar ork; då kan ingredienserna Q10, ginseng, chaga och koffein höja din fysiska och mentala prestationsförmåga – och ge dig energi. 


Q10, chaga och ginseng 

I Life Balance Energy – en produkt ur vårt speciellt framtagna Balance-serie – har vi sammanfört fem ämnen som tillsammans hjälper dig hålla energin och koncentrationen på topp; under dagen eller när du behöver det som mest. I kombination med en balanserad kost, motion och sömn lägger tillskottet en god grund för ökat välmående. Receptet innehåller coenzym Q10, chaga och adaptogenen Panax ginseng, i kombination med koffein som bidrar till ökad uthållighet, vakenhet och koncentration, och grönt te-extrakt. 

– Adaptogener (till exempel Panax ginseng) är biologiskt aktiva ämnen som sägs öka kroppens förmåga att anpassa sig till yttre stressfaktorer eller påfrestningar, genom bättre ork och ökad skärpa. Koffein och extrakt av grönt te är säkert mer bekanta för dig, då de redan är populära inslag i vår vardag för mer energi. Resultatet av de kombinerade ingredienserna är en effektiv energikick som du lätt kan förvara i handväskan och addera till din kost när du behöver, säger Jan Wiberg. 


Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Life Balance Energy

Life Balance Energy

Life Balance Energy är ett kosttillskott vars syfte är att bidra till ökad energi och uthållighet, samt förbättrad koncentration och fokus. Använd Life Balance Energy när du behöver prestera på topp, oavsett om det är mentalt eller fysiskt. Ta den före träning eller tävling, eller varför inte innan du håller en presentation eller står på scen.

Köp nu