Hälsoguiden

I övergångsåldern drabbas många kvinnor av symtom som värmevallningar och trötthet. Därför har vi på Life skapat en exklusiv produkt som främjar kvinnans hälsa och hormonbalans före, under och efter klimakteriet: det här är Life Balance Menopause.


Ett vanligt tecken på att klimakteriet har börjat är att mensen blir mer oregelbunden. Till en början kan mensen komma oftare, för att senare komma mer sällan och slutligen avta helt. Plötsliga svettningar, värmevallningar, sömnproblem, nedstämdhet och torra slemhinnor (i allt från slidan till ögonen!) är andra vanliga övergångsbesvär. Faktum är att så många som 75% av alla kvinnor upplever kroppsliga och/eller psykologiska besvär när östrogenproduktionen avtar. Därför lanserar vi nu stolt Life Balance Menopause, en produkt ur vår Balance-serie som verkar för kvinnans välmående. Life Balance Menopause är 100% vegansk och består bland annat av trippelpollenextrakt som sägs ge energi och mental balans, nattljusolja som är rik på viktig Omega-6, den hormonreglerande vitamin B6, samt zink och magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning.


Gynnsam effekt på värmevallningar

Life Balance Menopause är baserad på en speciellt utvald blandning av tre olika pollenextrakt (Graminex® RCT Fem™ Meno) som tillsammans balanserar de kvinnliga hormonerna. Produkten har en gynnsam effekt på värmevallningar och bidrar till ett ökat välbefinnande under övergångsåldern.

Life Balance Menopause

Life Balance Menopause

Life Menopause är en exklusiv produkt skapad för kvinnors hälsa och hormonbalans före, under och efter klimakteriet. Produkten består av en väl sammansatt blandning av blompollenextrakt, nattljusextrakt samt näringsämnena vitamin B6, zink och magnesium. Dessa ämnen bidrar tillsammans till ökad hormonell balans och en mer behaglig resa genom övergångsåldern.

Köp nu