Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
3 för 2
Balance Menopause
Balance Menopause
Balance Menopause
Balance Menopause
LIFE|60 KAP

Balance Menopause

För kvinnor i övergångsåldern

För kvinnor i övergångsåldern
Bidrar till ett ökat välbefinnande under övergångsåldern
Minskar värmevallningar och svettningar
269 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Life Menopause är en exklusiv produkt skapad för kvinnors hälsa och hormonbalans före, under och efter klimakteriet. Produkten består av en väl sammansatt blandning av blompollenextrakt, nattljusextrakt samt näringsämnena vitamin B6, zink och magnesium. Dessa ämnen bidrar tillsammans till ökad hormonell balans och en mer behaglig resa genom övergångsåldern.
Produktbeskrivning

Life Menopause är en exklusiv produkt skapad för kvinnors hälsa och hormonbalans före, under och efter klimakteriet. Produkten består av en väl sammansatt blandning av blompollenextrakt, nattljusextrakt samt näringsämnena vitamin B6, zink och magnesium. Dessa ämnen bidrar tillsammans till ökad hormonell balans och en mer behaglig resa genom övergångsåldern.

Life Balance Menopause innehåller:

Pollenextrakt bidrar till minskning av värmevallningar och ökat välbefinnande under övergångsåldern.

Nattljusextrakt bidrar till att bibehålla en normal hormonbalans och används ofta för symtom relaterat till PMS och klimakteriebesvär.

Vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten, minska trötthet, stödja en normal funktion av nervsystemet samt bidra till en normal ämnesomsättning.

Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning.

Zink medverkar i många olika processer i kroppen. Bl a till att bidra till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normal hud, hår, naglar och synförmåga.

Som alltid så testas ingredienserna i Lifes egna produkter noggrant av tredje part för att säkerställa rätt kvalitet och innehåll. Tillsatser undviks i möjligaste mån. Inga färg- eller smakämnen är tillsatta i produkten.

Ingredinser:

Magnesiumbisglycinat, nattljusextrakt (Oenotherae biennis L.), pollenextrakt (Graminex® RCT Fem™ Meno), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), zinkbisglycinat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).

Innehåll per dagsdos

1 tablett

DRI*

2 tabletter

DRI*

Nattljusextrakt 10:1

200 mg

**

400 mg

**

RCT Pollenextrakt

150 mg

**

300 mg

**

Magnesium

40 mg

11 %

80 mg

21 %

Zink

7 mg

70 %

14 mg

140 %

Vitamin B6

1,3 mg

93 %

2,6 mg

186 %

*Dagligt referensintag
**Dagligt referensintag saknas

Användning:

Hur snabbt effekten av produkten märks av varierar från person till person. Var beredd på att det kan dröja några veckor innan du märker de positiva effekterna. Kombinera gärna Life Menopause med Life Omega-3 70 % eller Life Krill Oil för de essentiella fettsyrorna EPA och DHA samt Life Multi Woman 55+ för att täcka dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring:

Torrt, i normal rumstemperatur. Oåtkomligt för små barn.

Artikel nummer: 133261

Bästa hälsoklapparna

Widget loading...