Hälsoguiden
Sallad i burk

Sallad i burk

Sallad i burk är inte bara snyggt – det är också oerhört praktiskt. Tack vare den avlånga formen kan man göra sallad som håller sig fräsch länge. Tricket? Dressingen först!

Läs mer

Ingredienser

Sallad NR 1

Rapsolja, svarta bönor, tärnad mango, röd chili, rödlök, babyplommon- tomater, avokado, pressad lime, koriander, bladspenat


Sallad NR 2

Hallon- och hampadressing, vit quinoa, sockerärtor, äpple, selleri, kalkonskivor, pumpafrön, rädisor, kruksallad



Sallad NR 3

Rapsolja, svarta bönor, tärnad mango, röd chili, rödlök, babyplommon- tomater, avokado, pressad lime, koriander, bladspenat


Såhär gör du:

1.  Häll dressingen i botten av burken. Hacka övriga ingredienser och lägg i dem lager för lager. Avsluta med salladen eller spenaten.
2.  Serveringstips! Vänd burken uppochner på en tallrik vid servering, så hamnar salladsbladen i botten och dressingen på toppen.