Hälsoguiden
Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Saftiga rödbetsbiffar med persilje/zucchinisallad, getostkräm och äpple/päron-tzatziki.

Läs mer

Ingredienser

ca 600 g rödbetor
2 gula lökar
2 ägg
4 pressade vitlöksklyftor
2 msk kokosmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk torkad oregano
2 tsk torkad timjan
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
1-2 msk kokosolja till stekning



Så här gör du!

1.  Skala rödbetorna och grovhacka löken. Riv rödbetor och lök fint i matberedare, krama ur saften och lägg rivet i en bunke.


2.  Tillsätt resten av ingredienserna och låt stå i 5 minuter.


3.  Forma till 8 biffar och stek i kokosolja tills de fått fin färg och är genomvarma.


Recept och receptfoto: Jenny och Linnea, Supermat.devote.se