Ingredienser
1 dl quinoa, okokt
1 dl skalade frysta edamamebönor
1 broccoli
1 knippe grön sparris
1 msk Life kokosolja
15 g färsk spenat
1 bit rättika
1 gurka
1 avokado
Hampafrön
Life kokoschips
Moringa-dressing:
3 dl cashewnötter
3 st lime, saften
2,5 dl mandelmjölk
1 tsk Superfruit Moringa eller Superfruit Spirulina
1 kruka färsk koriander
1-2 krm salt
Så här gör du!
1. Koka quinoa.
2. Låt edamamebönorna sjuda i ett par minuter i en kastrull med lättsaltat vatten.
3. Häll sedan av vattnet.
4. Dela broccolin i längre skivor.
5. Stek ihop med sparris några minuter i kokosolja i stekpanna.
6. Skölj spenat, hyvla rättika och gurka tunt samt halvera avokadon.
7. Lägg upp allt i en skål och ringla över moringa-dressing.
8. Toppa med hampafrön, kokoschips och lite färsk koriander.
Moringa-dressing:
1. Mixa i mixern till en slät dressing.
2. Förvara i glasburk i kylskåp, passar till många sallader.