Hem

Sverige har röstat fram de bästa bloggarna

2015-04-20
Det svenska folket har sagt sitt, vinnarna i Life Blog Awards är korade. Den första april gick Life Blog Awards av stapeln, tävlingen där Life, nordens ledande hälsokedja, lät det svenska folket rösta fram de bästa bloggarna inom träning, supermat, naturlig skönhet och hälsa. Vid midnatt onsdagen den 15 april avslutades röstningen och fyra vinnare korades. Svenskarna röstade fram Life by Leila som bästa träningsblogg, Supermat som bästa supermatsblogg, Ekosmetika som bästa naturliga skönhetsblogg och PT-Fia som bästa hälsoblogg.

I två veckor har Life Blog Awards pågått på Lifebutiken.se. Tävlingen började med att Life nominerade de 47 bästa bloggarna inom träning, supermat, naturlig skönhet och hälsa. Det svenska folket uppmanades sedan att rösta på sina bloggfavoriter bland de nominerade i respektive kategori. Röstningen avslutades vid midnatt onsdagen den 15 april och med bloggen PT-Fia vann Sofia Sjöström i kategorin hälsa.

– Det känns helt fantastiskt att vinna i Life Blog Awards. Det är glädjande att Life har skiljt på träningsbloggar och hälsobloggar, det är första gången jag ser ett företag göra det. Att jag nu får vinna just kategorin bästa hälsoblogg är en ära eftersom det är just det jag identifierar min blogg med. Hälsa, där träningen, vilan och allt är en del. Jag är så otroligt glad för alla mina trogna läsare och följare som stöttar mig i allt från dagliga kommentarer och mail till att vara engagerade i tävlingar som denna, säger Sofia.

Vinnarna i Life Blog Awards:

Bästa träningsblogg: Life by Leila, Leila Söderholm
Bästa supermatsblogg: Supermat, Jenny Westman och Linnea Eriksson
Bästa naturliga skönhetsblogg: Ekosmetika, Sofie Lycke
Bästa hälsoblogg: PT-Fia, Sofia Sjöström

– Det har varit spännande att se vilket engagemang Life Blog Awards har medfört, det tyder på att det finns ett stort intresse för de områden vi på Life arbetar med. Extra roligt har det varit att få möjligheten att lyfta de kategorier vi arbetar mest med på ett nytt sätt. Att dessutom kunna lyfta fram alla dessa roliga, inspirerande och intressanta bloggare har varit otroligt givande för oss. Life Blog Awards kommer definitivt bli en återkommande tävling, säger Annika Danelius, marknadschef för Life Sverige. 

För mer information kontakta:

Annika Danelius, Marknadschef för Life Sverige
Mobil: +46 (0) 703 665 141
E-post: annika.danelius@lifeeurope.com


Om Life

Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 438 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har 424 anställda*** och omsatte 1,4 miljarder SEK 2014 (proforma****). Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge och Finland 2,0 miljarder SEK.

I juli 2014 förvärvade Lifekoncernen den norska hälsokostgrossisten Validus Engros AS och det norska butiksbolaget
Validus Butikkdrift AS. Butikerna i Validus Butikkdrift AS var sedan tidigare medlem i Life.


* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.
** Lifekoncernen äger och driver 151 egenägda butiker
*** Medelantalet anställda (FTE), inkl Validus Engros AS och Validus Butikkdrift AS (helår)
**** Inklusive försäljningen (helår) i Valdius Engros AS och Validus Butikkdrift AS