Livsmedel-honung-2-1000x524.jpg

Hälsosamma sötningsmedel

Här hittar du sötningsmedel och sirap från naturen i olika former som exempelvis manukahonung, agavesirap, stevia och kokospalmsocker. Ge din bakning och matlagning lite härlig sötma med naturliga alternativ och byt ut strösockret mot ett sötningsmedel i pulverform eller ersätt din vanliga sirap med utsökt agavesirap som är naturlig och kalorifri.

Manukahonung är ett hälsosammare alternativ till vanliga honung och smakar helt fantastiskt. Den produceras i Nya Zeeland av bin som pollinerar Manukabusken vilken innehåller ämnet metheylglyoxal, kallat MGO. MGO-innehållet är det som skiljer manukahonung från vanlig honung. MGO Manuka Honung är det enda 100% naturliga livsmedlet som har en stark antibakteriell verkan tack vare methylglyoxal som bildas i blommans nektar. 

Kokospalmsocker är ett sundare alternativ till strösocker och passar utmärkt att använda i all typ av bakning. Kokospalmsockret har ett väldigt lågt Glykemist Index (GI) vilket gör att det tar längre tid för kroppen att bryta ned det än till exempel vanligt strösocker och ger därför en jämnare blodsockernivå.