Gör så här:
Mixa havregryn, kokoschips, bovete, pepparkakskrydda och salt till mindre gryn. Lägg i en skål. Mixa dadlar och kokosgrädde. Häll i skålen med de torra ingredienserna
och blanda ihop till en smet. Blanda försiktigt i lingon.
Klä en ca 20 cm avlång brödform med bakplåtspapper och häll i smeten. Tryck till smeten så att den fyller ut formen och gör ytan slät. Ställ formen i kylskåpet minst en timme.
Vispa färskost, kokosgrädde och agavesirap med en elvisp. Lägg frostingen i en spritspåse. Ta fram pepparkakan ur kylen och skär den i portionsbitar. Spritsa frosting på varje pepparkaka. Strö över lite lingon och lingonpulver.
TIPS! Gör din egen pepparkakskrydda!
Pepparkakskrydda ingredienser:
• 4 ½ dl Life kokoschips
• 3 st mjuka dadlar
• 2 msk Life kokosolja
• 1 ½ msk Superfruit agavesirap
Gör så här:
Blanda alla ingredienser och tillsätt vid behov en nypa svartpeppar och/eller kryddpeppar. Du kan också anpassa den smak du väljer genom att lägga till
mer eller mindre av en krydda. Förvara i en lufttät behållare.