Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Gurkmejapulver EKO
Gurkmejapulver EKO
Gurkmejapulver EKO

Gurkmejapulver EKO

Fint pulver av Gurkmeja 150 gram Högt naturligt innehåll av kurkumin Blanda i mat, frukost eller smoothie
109 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Fint pulver av gurkmeja av arten longa som har det högsta naturliga innehållet av kurkumin. Perfekt att blanda i mat eller i smoothies. Kategori:  Smaksättning, Vegetabiliskt pulver
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Fint pulver av gurkmeja av arten longa som har det högsta naturliga innehållet av kurkumin. Perfekt att blanda i mat eller i smoothies.

Gurkmeja är en del av växtfamiljen ingefärsväxter. Växtens jordstam kan användas som den är helt färsk eller kokas, torkas och malas till ett fint, gulorgange pulver, en vanlig krydda inom indisk matlagning. Det är kurkuminoider som ger gurkmejan dess gula färg och det aktiva ämnet i gurkmeja kallas kurkumin.

Varje batch av Superfruit gurkmejapulver (Curcuma longa) analyseras och innehåller mellan 2-3,5% kurkumin, den aktiva substansen i gurkmeja. Gurkmeja växer vilt i skogarna i Syd- och Sydostasien och har använts inom Ayurveda i över tusen år. Gurkmeja är en av nyckelingredienserna i det asiatiska köket och kan även användas i smoothies, glass, chia pudding och yoghurt. Tillsätt gärna lite svartpeppar tillsammans med gurkmeja, då det sägs öka kroppens upptag av curcumin.

Artikel nummer: 125170

Populära produkter

Widget loading...