Chiapudding med kokos och mango
Len kokos, tropisk mango och krispiga kokoschips möts i harmoni för både kropp och sinne.
4 timmar
4
Enkelt
Ingredienser
Gör så här
2 förp kokosmjölk (à 250 ml)
1 dl grekisk yoghurt (10%)
5 msk Life Chiafrön
3/4 dl riven kokos
1 tsk vaniljsocker
1 msk agavesirap
½ krm salt
fryst mango
1 lime
Life Kokoschips
- Rör ihop alla ingredienser till chiapuddingen i en bunke.
- Fördela i fyra glas eller låt vara kvar i bunken.
- Låt svälla i kylskåpet minst fyra timmar eller över natten.
- Till servering: tina mangon och blanda med pressad limejuice. Toppa chiapuddingen med mango och kokoschips. Servera!
Handla produkter från receptet
Se tillgänglighet i butik




.png?extend=copy&width=320&method=fit&height=209&sigma=2.5&minampl=0.5&quality=30&type=auto)
.png)





