Hem

Om Life

I år fyller vi 25 år. Lite galet om du frågar oss, att vi har varit en naturlig del av den svenska folkhälsan sedan 1994. Det vill vi fira med dig, varje dag, hela året. Hoppas att du kan komma. Må gott!

Life är Nordens ledande hälsokedja. Vi på Life hjälper dig att hålla dig naturligt frisk. Våra hälsorådgivare finns i våra butiker över hela landet för att ge dig tips och råd om hur du kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila.

Life_fyller_25.jpg

Sortiment

Hos Life hittar du ett noga utvalt sortiment av produkter med hög kvalitet för din hälsa. Vi har kosttillskott, sporttillskott, naturlig hudvård, hälsosam mat, underkläder i bambu, täcken, växtbaserade läkemedel och mycket mer.

Lifes produktserie

Lifes mission

Life älskar livet. Life hjälper dig att vara som det var tänkt: Naturligt frisk, stark och harmonisk. Vi rustar dig mot vardagens prövningar. Vi hjälper dig att äta för livet, motionera för livet och vila för livet. För vi vet att livet blir bättre, rikare – kanske även längre – om du försöker hålla dig naturligt frisk, istället för att sätta in panikåtgärder när du blivit sjuk. 

kategori-hero-kosttillskott-2.jpg

Omsättning, anställda och butiker

Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 334 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har ca 375 anställda*** och omsatte 1,2 miljarder SEK 2017. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge och Finland ca 2 miljarder SEK 2017.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.
** Lifekoncernen äger och driver 174 egenägda butiker
*** Medelantalet anställda (FTE)