Hälsoguiden
Hälsa för kvinnor

Hälsa för kvinnor

Du är värd att må bra genom hela livet. Urinvägar i balans och normal funktion i urinblåsan är en (kan tyckas) liten del av vår totala hälsa, men vi vet att den är nog så viktig för sann livskvalitet. I denna kategori hittar du också kosttillskott och produkter som är särskilt utvalda för kvinnors välmående – och välbefinnande.

Läs mer

Allt för kvinnors hälsa

Här hittar du kosttillskott och produkter som är särskilt utvalda för kvinnors hälsa. Handla från varumärken som Life exclusive – med våra egna noggrant framställda produkter –, Holistic och Better you


Kosttillskott för urinvägarna 

Urinvägarna är den sista delen av urinröret; här passerar urinet när vi besöker toaletten. Orsaken till att en urinvägsinfektion uppstår är ofta E. coli, en vanlig bakterie i tarmen som kan vandra till urinvägarna och ge upphov till infektion. I kosttillskott som är avsedda för att bidra till normal funktion hos urinvägarna hittar vi utvalda och välstuderade mjölksyrabakterier. Dessutom är D-mannos en återkommande ingrediens, som gör att bakterier har svårare att få fäste i urinvägarna. I Uribalans från Holistic, ett kosttillskott i pulverform, hittar vi både mjölksyrabakterier och D-mannos. 


Komplettera kosten med vitaminer och mineraler 

Genom att göra val som stöttar vårt immunsystem, står vi bättre rustade under snuviga tider. Sov ordentligt, stressa mindre och ät hälsosamt – och du kan checka av de viktigaste boxarna. I perioder förändras dock våra förutsättningar – så som under småbarnsåren eller då livet kan kännas ovanligt utmanande – och vi kan behöva planera för återhämtning och extra näringsintag. Kosttillskott kan aldrig ersätta en varierad kost, men de kan ge ett värdefullt komplement med de vitaminer och mineraler som din kropp behöver – även när tiden är knapp.