Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Solid Body Wash Ginger + Petitgrain Soap
Solid Body Wash Ginger + Petitgrain Soap
Solid Body Wash Ginger + Petitgrain Soap
WELEDA|75 GR

Solid Body Wash Ginger + Petitgrain Soap

Hårdtvål för kroppen

En mild växtbaserad hårdtvål för kroppen
Upplyftande doft av ingefära och petit grain
Rengör huden utan att torka ut den
99 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
En mild växtbaserad hårdtvål för kroppen med en naturlig upplyftande doft av 100% äkta eteriska oljor från ingefära och petit grain. Med ett mjukt och krämigt lödder, tillsammans med mjukgörande ekologiskt sheasmör, rengörs huden utan att torka ut.
Produktbeskrivning

Ecocertifierad med i snitt 80% ekologiska ingredienser. En mild växtbaserad hårdtvål för kroppen med en naturlig upplyftande doft av 100% äkta eteriska oljor från ingefära och petit grain.

Med ett mjukt och krämigt lödder, tillsammans med mjukgörande ekologiskt sheasmör, rengörs huden utan att torka ut. Dermatologiskt testad. Perfekt for alla hudtyper och vuxna.

Weledas hudvårdsprodukter är 100% naturliga, har 0% syntetiskt innehåll och är ekologiskt certifierade av NATRUE. Weledas produkter Innehåller råvaror som producerats av tillverkare och odlare med rättvisa levnads- och arbetsvillkor.

Alla Weledas produkter har märkningen UEBT "SOURCING WITH RESPECT"

Innehåll:

Natriumpalmat, Vatten, Glycerin, Natriumkokoat, Parfym*, Sheasmör, Kokossyra, Natriumklorid, Sodiumsalt, Fytinsyra, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*. *från naturliga eteriska oljor och/eller växtextrakt ekologisk ingrediens.

Artikel nummer: 133577

Populära produkter

Widget loading...