Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
25%
Life Aloe Vera Gel
117433_1
Life Aloe Vera Gel
Life Aloe Vera Gel
117433_1
Du sparar 25 KR
LIFE|125 ML

Life Aloe Vera Gel

Svalkande och lugnande

74 KR
99 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Aloe Vera Gel ger en svalkande och lugnande känsla på mindre hudirritationer som rodnad och solbränna. Gelen är baserad på ren aloe vera som är ekologiskt odlad.  
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Aloe Vera innehåller ca 200 aktiva ämnen. I Aloe Vera finns slemämnen bildade av polysackarider som skyddar huden. Cirka 3 % av gelén består av saponiner. Dessa är milt rengörande. Gelén innehåller garvämnen som verkar sammandragande. 18 olika aminosyror finns i Aloe Vera. Av de essentiella återfinns alla utom fenylalanin.

Aloe veran i Life Aloe Vera Gel odlas enligt kontrollerade former och ekologisk standard (certifierad Fairtrade och Cosmos raw material av Ecocert) i det torra klimatet i nordöstra Mexiko, med mycket sol och noggrant tidsinställd bevattning. Växterna skördas för hand för att endast välja treåriga aloeblad av högsta kvalitet, som vetenskapliga undersökningar har funnit har den högsta antioxidantpotentialen. Kvalitetskontroller görs i varje steg i produktionsprocessen och renhetstestning säkerställer slutprodukten.

Artikel nummer: 117433

Populära produkter

Widget loading...