Hälsoguiden
Kampanjpriser på skönhetsprodukter

Kampanjpriser på skönhetsprodukter

Här samlar vi våra aktuella kampanjpriser på utvalda skönhetsprodukter, det kan vara allt från läppbalsam till ögonkräm och intimvård. Priserna gäller endast under en begränsad tid och så långt lagret räcker. Klicka på respektive produkt för mer information.

Läs mer

Vi hittade inga matchande produkter

Skönhetsprodukter till tillfälligt lägre pris

I perioder sänker vi tillfälligt priset på utvalda produkter i vårt skönhetssortiment. Det kan handla om exempelvis läppcerat, ögoncreme, handkräm och ansiktsrengöring, liksom ansiktsolja eller serum för känslig hud. Sortimentet varierar med andra ord, och du hittar det utbud som är aktuellt just nu på denna sida. 


Kampanj på dina skönhetsfavoriter 

Att handla skönhetsprodukter till lägre pris kan vara fördelaktigt för dig som har en given favorit, om det så gäller en särskild produkt eller ett varumärke. Bland våra varumärken här på Life hittar du bland annat Life Exclusive – våra egna noggrant utvecklade produkter –, Mossa, Anne Marie Börlind, Marina Miracle och Lip Intimate Care. Du kan enkelt välja i menyn ovanför produkterna för att bara se de produkter eller varumärken som intresserar dig. 

 

Skönhetstips för honom eller henne? 

Ibland har vi stående favoriter som vi älskar att inkludera i vår skönhetsrutin – och ibland söker vi nyheter för huden att lära känna. Våra hälsorådgivare på Life guidar dig gärna till rätt produkt; välkommen att kontakta oss online eller besök oss i din lokala butik. Välkommen till Life!