Hem

Rödbetsbiffar

Livsmedel

Shoppa och läs mer om

Saftiga rödbetsbiffar med persilje/zucchinisallad, getostkräm och äpple/päron-tzatziki.

Ingredienser

  • ca 600 g rödbetor
  • 2 gula lökar
  • 2 ägg
  • 4 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk kokosmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1-2 msk kokosolja till stekning

Så här gör du!

  1. Skala rödbetorna och grovhacka löken. Riv rödbetor och lök fint i matberedare, krama ur saften och lägg rivet i en bunke.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt stå i 5 minuter.
  3. Forma till 8 biffar och stek i kokosolja tills de fått fin färg och är genomvarma.

Recept och receptfoto: Jenny och Linnea, Supermat.devote.se

Utvalda produkterRekommenderade produkter från Lifebutiken