Hälsoguiden
Krispiga bars med frystorkade hallon

Krispiga bars med frystorkade hallon

Krispiga bars med frystorkade hallon

Läs mer

6–8 st

Ingredienser:

• 2 burkar kikärtor

• 1 msk Life kokosolja, smält

• 2 msk majsstärkelse

• 1/2 dl Superfruit agavesirap

• 150 g mörk choklad

• 1 dl Rawpowder frystorkade hallon, hackade


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Skölj av kikärtorna i durkslag. Häll dem i en skål och blanda med
kokosolja, majsstärkelse och agavesirap. Sprid ut kikärtorna på en plåt och rosta i ugnen i cirka 20 minuter. Rör om då och då. Låt svalna.

Smält chokladen över vattenbad. Häll ner kikärtorna och rör om. Lägg ett bakplåtspapper på en skärbräda och sprid ut smeten. Toppa med frystorkade hallon. Låt stelna i kylskåpet. Skär sedan i bars. Förvara i burk i kylskåpet.

Krispiga bars med frystorkade hallon