Hälsoguiden
Farsdag

Farsdag 13 november

Söndagen den 13/11 visar vi alla pappor lite extra omtanke. När det är dags att fira pappas dag med en fin farsdagspresent är Life såklart det rätta stället att handla på. Unna pappa en farsdagpresent med hälsan i fokus. 

Farsdag 13 november

Till pappan som tränar

En bra present till den aktiva pappa är Life Magnesium Boost - den bidrar till att minska trötthet och utmattning vid träning.


En annan favorit är Gurkmeja från Better You som innehåller ekologisk gurkmeja som är förstärkt med svartpeppar och som är rik på curcumin som bidrar till att bibehålla rörliga leder.


För att hålla pappas hud och kropp ren och återfuktad efter träningen vill vi tipsa om Men Aktiv Duschgel från Weleda som är en mild dusch-gel med naturliga ingredienser som löddrar och rengör huden skonsamt men effektivt.


Det är bara din fantasi och pappas intressen som sätter stopp för vad som blir årets present. Kanske behöver han en liten knuff i rätt riktning eller så har han själv satt upp mål om mer träning.

Till pappan som tränar

Till pappan som behöver mer energi

Vad köper man för present till pappan som redan har allt? Det är enkelt, alla pappor kan behöva mer energi. Därför vill vi passa på och lyfta följande presenttips!


M.A.N. från Great Earth är en produkt för män över 35 år som ger mer energi, minskar trötthet och utmattning, stödjer musklernas funktion och bidrar till immunförsvarets normala funktion. Vilken pappa kan inte behöva stötta kroppen lite extra?


Nu när det även lider mot mörkare och kallare tider är det extra viktigt att fylla på kroppens behov av D-vitamin. Kanske pappa skulle behöva fylla på med lite solskensvitamin? Life D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion och till att kroppen bevarar ett starkt skelett.

Till pappan som behöver mer energi

Till pappan som behöver stressa ner

Här kommer några presentidéer som är utmärkta för fars dag och för pappan som skulle behöva stressa ner och få bättre sinnesro. Ge tillexempel bort en skön massagepistol till pappan. Den kommer garanterat att lindra trötthet och ömma muskler.


Är pappa trött, stressad eller bara lite ur balans? Det är lätt hänt i vardagspusslet.

KSM66 innehåller ett kliniskt dokumenterat fullspektrumextrakt av Ashwagandha som används vid stress och bidrar till mental balans, uthållighet och ork.


Nordbo Double Calm - Verkar rogivande och motverkar ångestrelaterade symptom utan att orsaka trötthet.


Eller varför inte visa pappa lite extra uppskattning med en Kärleksask innehållande 18 ljuvliga bitar choklad smaksatta med hallon och blåbär från Malmö Chokladfabrik. Godare än så blir det inte, MUMS! 

Till pappan som behöver stressa ner

Unna din pappa skönhet inifrån och ut

En vårdande hudvårdsrutin inifrån & ut är den bästa farsdagpresenten din pappa kan få! En present som är både väldoftande och välgörande för honom. 


Unna din pappa skönhet inifrån och ut