Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja

FAQ Club

Jag vill bli medlem i Life Club - hur blir jag medlem?

- Vad kul att du vill bli medlem i vår kundklubb! Du kan enkelt registrera dig som medlem online eller få hjälp av vår butikspersonal när du handlar i någon av våra butiker. Klicka här för att bli medlem. Fullständiga medlemsvillkor hittar du här.


Kostar det något att vara medlem i Life Club?

- Självklart är medlemskapet i Life Club kostnadsfritt.


Behöver jag ange mitt personnummer när jag blir medlem?

- Personnummer är frivilligt men högst önskvärt för att underlätta för dig, både vid registrering, vid köp i butik och i vår webshop. Du kan känna dig trygg som medlem på Life, då vi inte lämnar ut våra medlemmars uppgifter till obehöriga. Erbjudanden som kommer från annan aktör än Life går alltid via oss på Life och under vår tillsyn och du godkänner vår integritetspolicy när du blir medlem.


Vad får jag som medlem i Life Club och hur fungerar bonussystemet?

- Som medlem i Life kundklubb får du ta del av unika erbjudanden via sms, post och e-post. Du får bonuspoäng på allt du handlar, dvs. 1 krona = 1 poäng. När du uppnått 1000 poäng får du en bonuscheck som ger dig 25 kr rabatt på valfritt köp (ex. 2000 poäng ger 50 kr osv). bonuschecken kan användas i fysisk butik och i vår webbshop. För att använda din bonuscheck på lifebutiken.se anger du ditt personnummer i kassan under rubriken "LifeKlubben". Du kommer därefter kunna aktiva din premiecheck direkt i kassan.


Som medlem får du:

· Kostnadsfritt medlemskap

· Bonuspoäng på alla köp och bonuscheckar

· Som ny medlem har du 20 % välkomstrabatt vid första köpet

· Exklusiva rabatter och erbjudanden online och i butik

· Inspirerande nyhetsbrev med erbjudanden och information

· De mest aktiva medlemmarna får klubbtidningen Live Life hem i brevlådan

· Möjlighet att få inbjudningar till event och aktiviteter


Bonussystemet:

Köp för nedanstående belopp ger följande bonuschecksbelopp att handla för i kronor.

1000 kr (1000 poäng) = 25 kr rabatt på valfritt köp
2000 kr (2000 poäng) = 50 kr rabatt på valfritt köp
3000 kr (3000 poäng) = 75 kr rabatt på valfritt köp osv.

Bonuspoängen är giltiga i 24 månader efter inköp och bonuschecken är giltig i 12 månader från aktiveringsdatumet. Bonuscheckarna skickas ut en gång i månaden efter att minst 1000 poäng har samlats in.


Får jag bonuspoäng både online och i butik?

- Ja du får bonus på det du handlar i butik och/eller på lifebutiken.se. Du måste vara inloggad på Mina Sidor för att få dina poäng online. 


Får jag bonuspoäng vid köp av presentkort i butik?

- Köp av presentkort är inte bonusgrundande, däremot får du som använder presentkortet bonus vid ditt köp. Du kan endast använda presentkort i våra fysiska butiker.


Behöver jag skapa ett konto på lifebutiken.se?

- Ja du behöver skapa ett webbkonto på lifebutiken.se om du vill komma åt medlemssidorna. Vi håller på att utveckla lifebutiken.se och när allt nytt är på plats kommer detta att ske automatiskt, men till dess måste man skapa ett webbkonto.

Du samlar bonuspoäng på ditt köp genom att antingen vara inloggad på Mina sidor eller genom att slå in ditt personnummer under fliken Lifeklubben på kassasidan.


Jag har två medlemskap, hur gör jag för att slå ihop dem?

- Om du har två medlemskap i samma land och vill slå ihop dessa kontaktar du kundservice, så hjälper vi dig att föra över poäng från det inaktiva kontot till det aktiva och samtidigt avsluta det inaktivakontot.

Får jag bonuspoäng vid köp av presentkort i butik?

- Köp av presentkort är inte bonusgrundande, däremot får du som använder presentkortet bonuspoäng vid ditt köp. Du kan endast använda presentkort i fysisk butik.

Kan jag bli medlem i Life Club även om jag inte bor i Sverige?

- Du som kommer från annat land än Sverige kan också registrera dig som medlem.

Får jag efterregistrera poäng?

- Absolut, du kan efterregistrera poäng om köpet är gjort inom de tre närmaste månaderna och kvitto kan visas upp. Kontakta kundservice så hjälper vi dig. Observera att du som ny medlem inte kan efterregistrera poäng som är gjorda före medlemsregistrering.


Jag har bytt adress, behöver jag meddela detta?

- Du behöver inte meddela oss - om du har adderat ett personnummer till din profil så kommer adressändringen att ske per automatik när du byter adress, eftersom vi uppdaterar medlemsregistret enligt folkbokföringsadresserna.


Jag tar emot dubbla utskick från Life Club, hur gör jag för att ändra på det?

- Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig vidare.
E-post: kundservice@lifebutiken.se


Jag får inga utskick från Life Club trots att jag är medlem, hur gör jag?

- Om du har avregistrerat dig från att få e-post, SMS och/eller Postala utskick kan du när som helst logga in på Mina Sidor och återregistrera dig så att du i framtiden kan ta emot utskick från oss.

Du är självklart välkommen att kontakt oss via kundtjänsten, så hjälper vi dig om du har fler frågor gällande utskicken. Kontakta oss via e-postadressen kundservice@lifebutiken.se

Jag vill inte vara medlem längre, vad ska jag göra?

- Vi tycker att det är mycket tråkigt om du önskar att avsluta ditt medlemskap i Life Club. Du har såklart full rätt att avsluta ditt medlemskap. Kontakta i det fallet kundservice, så hjälper vi dig fullfölja avregistreringen.


Jag har avslutat mitt medlemskap i Life Club, varför får jag fortfarande utskick?

- Ibland kan det hända att vi redan gjort utdrag för utskick där din adress finns med, och att ditt medlemskap avslutats först efter detta. Om problemet kvarstår, kontakta kundtjänsten på e-postadressen kundservice@lifebutiken.se


Var kan jag läsa fullständiga medlemsvillkor?

- Fullständiga medlemsvillkoren hittar du på följande sida: https://www.lifebutiken.se/life-club/villkor-life-club

Andra viktiga uppgifter som också kan vara bra att känna till finner du under Integritetspolicy & Cookies: https://www.lifebutiken.se/kundtjanst/integritetspolicy-cookies

Om vi erbjuder behandlingar så finns det detaljerade beskrivningar kring hantering av personuppgifter och syftet till att vi sparar data.