Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Vitamin C
Vitamin C
Vitamin C
A+|120 TAB

Vitamin C

C-vitamin

500 mg C-vitamin per tablett
Med citrusbioflavonoider
Time Release-effekt
159 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
A+ Vitamin C 120 tabletter ger hela 500 mg C-vitamin och 50 mg citrusbioflavonoider per tablett. Time Release-funktionen gör så att det aktiva innehållet frigörs långsamt i matsmältningssystemet och är helt upplöst efter 4h. Koncentrationen i blodet blir då jämnare över tid.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning

C-vitamin bidrar bland annat till immunsystemet och nervsystemets normala funktion , till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till normal energiomsättning. C-vitamin är också essentiell för bildning av kollagen som är nödvändig för att binda ihop celler av bindväv.

Användning:

1-2 tabletter dagligen med måltid. Rekommenderat intagbör inte överskridas.

Detta kosttillskott bör inte ersätta en allsidig och varierad kost.Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. 

Ingredienser:

C-vitamin (L-askorbinsyra), stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), citrusbioflavonoider (extrakt 7:1 av Citrus sinensis), klumpförebyggande medel (fettsyror, talk), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, glycerol), ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

Näringsinnehåll:

Innehåll per 1 tab (% av DRI)

C-vitamin 500 mg (625)

Citrusbioflavonoider 50 mg (**)

Innehåll per 2 tab (% av DRI)

C-vitamin 1000 mg (1250)

Citrusbioflavonoider 100 mg (**)

**Dagligt referensintag (DRI) ej fastställt.

Artikel nummer: 134295

Populära produkter

Widget loading...