Hälsoguiden
Hem & hushåll

Hem & hushåll

Med kärlek till dig – och ditt hem. Här på Life hittar du allt för välbefinnande i ditt hem; rogivande doftljus, sovmask, kudde eller necessär till förvaring av smink och hudvård. Tips: upptäck gärna våra mjukgörande, ekologiska tvålar!

Naturliga och ekologiska produkter för ditt hem

Ett liv i balans är så mycket mer än näringsrik kost och rätt antal sömntimmar per dygn. Förse ditt hem med naturliga och ekologiska produkter; de är snälla mot dig – och vår miljö. Om du söker ekologiska tvålar, naturlig rengöring, eterisk olja, doftpinnar eller doftljus har du hamnat rätt. Och kanske är du öppen för att testa något helt nytt inom ämnet? Då vill vi tipsa om våra återanvändbara tops och bomullsrondeller. De rengörs enkelt med tvål och vatten, och kan användas över tusen gånger. I denna kategori har vi samlat fler favoritprodukter, från varumärken som Beurer, Tempur, Galltvål, Ecotools och Meraki.


Ekologiska necessärer och sminkväskor

Förvara smink, hudvård och hygien på (miljö)smart vis; investera i en välplanerad necessär. Här hittar du närproducerade necessärer och sminkväskor i ekologisk bomull (GOTS-certifierad bomull) som kan tvättas i maskin. Necessärerna håller sig på så vis fina i många, många år och är därför ett klokt val långsiktigt. Här ser du alla våra necessärer och sminkväskor.


Aromalampa och naturliga doftljus och doftpinnar

En aromalampa sprider god doft med eteriska oljor i ditt hem, samtidigt som den ger ett behagligt ljus i rummet. Häll lite vatten i lampans kopp och droppa i önskad olja, tänd ljuset under behållaren och njut inom kort av ljuvlig väldoft. Här finns aromalampa från Better you.

Omslut ditt hem med fruktiga doftnoter eller doften av nytvättat – när du vill. Doftljusen från Meraki tillför inte bara doft för välbefinnande, de är dessutom vackert stilrena i sin design och tillverkade i sojabönolja; alltså naturlig olja från sojabönor. Det gör förstås produkten helt naturlig, men ger också betydligt mindre sot än ett vanligt ljus. Doftljusen och doftpinnarna från Meraki kommer i en mängd olika dofter och utföranden, lika fina i ditt hem som i en gåva till någon du håller kär.