Hem

Bambukläder

Sköna, mjuka underkläder av ekologisk bambu. Perfekt material för trosor, kalsonger, strumpor och toppar då tyget andas, är värmereglerande och hanterar fukt bättre än andra tyger.

Hem

Alla produkter

Just nu visas 20 av 30 produkter

Underkläder-i-bambu-1000x524.jpg

Mjuka och bekväma underkläder av bambu

Här hittar du underkläder av ekologisk bambu från varumärken som Boody och Bambusa. Bambusa tillverkar strumpor som andas och som inte tappar passformen. Boody tillverkar ekologiska underkläder toppar och t-shirts som är underbart mjuka och sköna mot kroppen, både vinter och sommar. Premium kvalité som håller passformen tvätt efter tvätt.

Vad är bambu?

Bambu är naturens egen råvara. Materialet är skonsamt mot huden och det är både kylande, töjbart och mjuk – perfekt både i vardagen och till träningen. Bambu är ett samlingsnamn på en grupp av gräs som växer i tropiska, subtropiska och tempererade områden i Afrika. Asien och Amerika men även i vissa delar av Europa. Bambun kännetecknas av att dess blad har bladskaft till skillnad från andra gräs som saknar dessa. De starka, lätta och böjliga stammarna har många användningsområden.