Lust-fokus-Kosttillskott-1000x500.jpg

Hjälpmedel för sömn & avslappning

Har du sömnproblem? Här hittar du avslappnande tyngdtäcke, vetekuddar, massageoljor och spikmattor. Så undviker du kvällsvanor som kan påverka din nattsömn negativt.

3 enkla tips för att slappna av

De flesta av oss spenderar sina veckor med att jobba, ta hand om familjen, träning och andra viktiga saker som att städa och betala räkningar. Till slut så glömmer många mer eller mindre hur man slappnar av. Oavbruten stress påverkar din hälsa negativt på flera sätt. Här är 5 enkla tips för att kunna slappna av:

1. Tystnad. Att dra dig undan till en tystare plats hjälper med både avslappning och koncentration. Ta dig till ett tystare ställe och stanna där så länge som du har tid eller vill.

2. Planera din dag. Att veta vad du ska göra under dagen hjälper dig faktiskt att få lite ro i sinnet. Följ ett schema som informerar dig om när du ska arbeta och när du ska ge dig själv tid för avslappning. 

3. Avslappningsaktiviteter. Det finns många aktiviteter som är designade för att förhöja kroppens förmåga att slappna av som exempelvis att meditera, gå på promenader, skratta, andas djupt, ligga på spikmatta samt meditera eller göra yoga.