Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
51%
SARS CoV2 Antigentest
SARS CoV2 Antigentest
SARS CoV2 Antigentest
Du sparar 35 KR
BOSON|1 ST

SARS CoV2 Antigentest

Svar inom 15-20 minuter
Godkänt för användning av privatperson
1 test per förpackning
34 KR
69 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Antigen självtest för att snabbt och enkelt påvisa förekomsten av Covid-19 infektion genom topsning i näsan. Svar inom 15-20 minuter. Godkänt för användning av privatperson. Bruksanvisning på svenska medföljer. OBS! KORT DATUM 2023-06-30
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

En CE-märkt medicinteknisk produkt.

Covid 19 påminner oftast om en vanlig förkylning eller influensa. Symtomen visar sig generellt inom 3-5 dagar efter att du har blivit smittad. I vissa fall kan det dröja upp till 14 dagar.

Om du misstänker att du har blivit smittad av Covid 19 kan du snabbt och enkelt testa dig genom topsning i näsan och få svar inom 20 minuter. Testet ska tas inom de sju första dagarna efter uppkommen symtom. Testet ersätter inte vårdens tester.
Självtest BOSON Antigen Rapid Test kräver inte utbildad vårdpersonal. Passar för användning av både privatpersoner och företag.

Det finns ett test per förpackning och är endast för engångsbruk.
I förpackningen finns allt för att genomföra testet.
1 x Steril topspinne
1 x Extraktionsrör
1 x Extraktionslösning
1 x Provrörshållare
1 x Bruksanvisning

OBS! Testresultatet kan inte användas som reseintyg.

Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen.

Förvaras torrt i 4-30 grader, ej i solljus. Se utgångsdatum på förpackning för hållbarhet. Bruksanvisning på svenska medföljer.


ANVÄNDNINGSOMRÅDE: SARS-CoV-2-antigensnabbtestet är ett enstegs in vitro självtest som baseras på immunokromatografi. Självtestet har utvecklats för snabb, kvalitativ bestämning av SARS-CoV-2-virusantigen i prov taget med tops i näsborren (främre näsan) på personer med misstänkt COVID-19 inom de sju första dagarna efter uppkomna symptom. SARS-CoV-2-antigensnabbtestet skall inte användas som enda grundval för diagnos eller uteslutning av en SARS-CoV-2-infektion. Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen.
SAMMANFATTNING: Det nyupptäckta coronaviruset är ett ß-coronavirus. COVID-19 är en smittsam och akut luftvägssjukdom. Människor är generellt mottagliga. För närvarande utgör patienter som infekterats av det nya coronaviruset den största infektionskällan, där även personer utan symtom kan utgöra en infektionskälla. Aktuella epidemiologiska undersökningar pekar på en inkubationstid på 1–14 dagar, för det mesta dock 3–7 dagar. De viktigaste symptomen är bland annat feber, trötthet, förlust av lukt- och/eller smaksinne samt torrhosta. I några fall har även symptom som nästäppa, rinnande näsa, halsont, muskelsmärtor och diarré.

Artikel nummer: 133016

Populära produkter

Widget loading...