Hälsoguiden

Kampanjpriser på hälsoprodukter

Här samlar vi våra aktuella kampanjpriser på hälsoprodukter. Priserna gäller endast under en begränsad tid och så långt lagret räcker. Se mer under respektive produkt.

Hälsoprodukter till tillfälligt lägre pris

I perioder sänker vi tillfälligt priset på utvalda produkter i vårt sortiment. Det kan handla om exempelvis D-vitamin, MSM, detoxkurer och kosttillskott med nypon, liksom mineraler för vuxna eller kosttillskott för barn. Sortimentet varierar med andra ord, och du hittar det utbud som är aktuellt just nu på denna sida. 


Kampanj på dina favoriter  

Att handla kosttillskott till lägre pris kan vara fördelaktigt för dig som har en favorit bland tillskott, om det så gäller ett varumärke eller en särskild produkt. Bland våra varumärken här på Life hittar du bland annat Life Exclusive – våra egna noggrant utvecklade produkter –, Great Earth, Nypozin, Nordbo och Nutrient Hunter. Du kan enkelt välja i menyn ovanför produkterna, för att bara se de produkter som intresserar dig.

 

Söker du goda råd? Välkommen till Life! 

Ibland har vi stående favoriter som vi älskar att inkludera regelbundet – och ibland söker vi nyheter att lära känna. Vi på Life guidar dig gärna till rätt produkt; välkommen att kontakta oss online eller besök oss i din lokala butik.