Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
50%
Dailys Man
Dailys Man
Dailys Man
Du sparar 150 KR
HOMIE|21 ST

Dailys Man

Vitamintillskott för män

149 KR
299 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Dailys Man är ett vitamintillskott för män med alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver för att prestera optimalt under dagen. Dagens näringsbehov praktiskt förpackade i smarta dagsportioner, innehåller 21 dagars förbrukning. OBS! BÄST FÖRE 2023-07-31
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Dailys Man är ett vitamintillskott för män med alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver för att prestera optimalt under dagen. En portionspåse innehåller en multivitamin man, 2 stycken omega-3, en stark antioxidant (chaga) och en magnesiumkapsel.Dailys vitamin man innehåller 21 portionspåsar med bland annat:

Multivitamin
Innehåller 13 essentiella vitaminer som kroppen behöver för att fungera normalt. Vi har även lagt till ett antal mineraler som alla bidrar med positiva effekter för kroppen.

Omega 3
Vår Omega 3 är av högsta kvalitet, certifierad av FOS och innehåller långa fettsyror som EPA och DHA, som man främst finner i fet fisk.

Chaga
Chaga är en svamp som växer på björken och innehåller stora mängder antioxidanter. Fria radikaler frigörs hela tiden i kroppen och för att neutralisera dem behöver vi antioxidanter. Man mäter olika livsmedels mängd av antioxidanter i något som kallas ORAC. Vildvuxna blåbär har ca 9000 ORAC-enheter medan Chagan har mellan 60.000 - 360.000 ORAC-enheter.

Magnesium
Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning. 
 

Artikel nummer: 132937

Populära produkter

Widget loading...