Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
Dailys Man
Dailys Man
Dailys Man
HOMIE|21 ST

Dailys Man

Vitamintillskott för män

299 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Dailys Man är ett vitamintillskott för män med alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver för att prestera optimalt under dagen. Dagens näringsbehov praktiskt förpackade i smarta dagsportioner, innehåller 21 dagars förbrukning.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Dailys Man är ett vitamintillskott för män med alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver för att prestera optimalt under dagen. En portionspåse innehåller en multivitamin man, 2 stycken omega-3, en stark antioxidant (chaga) och en magnesiumkapsel.Dailys vitamin man innehåller 21 portionspåsar med bland annat:

Multivitamin
Innehåller 13 essentiella vitaminer som kroppen behöver för att fungera normalt. Vi har även lagt till ett antal mineraler som alla bidrar med positiva effekter för kroppen.

Omega 3
Vår Omega 3 är av högsta kvalitet, certifierad av FOS och innehåller långa fettsyror som EPA och DHA, som man främst finner i fet fisk.

Chaga
Chaga är en svamp som växer på björken och innehåller stora mängder antioxidanter. Fria radikaler frigörs hela tiden i kroppen och för att neutralisera dem behöver vi antioxidanter. Man mäter olika livsmedels mängd av antioxidanter i något som kallas ORAC. Vildvuxna blåbär har ca 9000 ORAC-enheter medan Chagan har mellan 60.000 - 360.000 ORAC-enheter.

Magnesium
Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning. 
 

Artikel nummer: 132937

Populära produkter

Widget loading...