Hälsoguiden
BETTER YOU | 1 FLAK

Proteinvatten Jorgubb & Rabarber - 24 st

Kolsyrad, Sockerfri proteindryck

Kolsyrad, Sockerfri proteindryck
20 gram protein per burk
Finns i 5 goda smaker
479 kr
599 kr
Endast onlineEndast tillgänglig online
Lagerstatus onlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Better You och 16 weeks of hell’s proteinvatten är en produkt med 20 gram fria aminosyror (dvs 20 gram protein). Produkten är helt naturlig med aminosyror framtagna via fermentering av majs (icke GMO). Ett fullvärdigt protein innehåller alla essentiella aminosyror, dvs aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv. (24st i ett flak)
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Proteinvatten innehåller fria aminosyror och är framtagen för att ge de essentiella aminosyrorna leucin, valin, isoleucin, treonin, lysin, fenylalanin, metionin och histidin. Dessa aminosyror är de 8 som kroppen inte kan tillverka och alltså dessa som måste tillföras till kroppen via kosten. Extra tillsatta är glutamin, glycin, taurin, citrullin och alanin. Dessa aminosyror har olika effekter på kroppen och kan ge positiva effekter för hårt tränande. Behovet av glutamin kan bland annat öka vid ex hård träning. Glutamin och glucin kan även omvandlas till glukos (kolhydrater) om din kropp behöver mer glukos kan vara gynnsamt när man går på diet och minskar sitt kolhydrats intag. Aminosyrorna leucin, isoleucin och valin är de aminosyrorna som är viktigast för att sätta igång våran protein syntes. Detta gör dom bäst tillsammans med de andra essentiella aminosyrorna. Citrullin Malat omvandlas till arginin i kroppen som i sin tur bildar kväveoxid som har en mängd positiva effekter i kroppen.

Ett fullvärdigt protein som innehåller alla essentiella aminosyror, dvs aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv. Den som saknas i drycken är tryptofan. Tryptofan får inte tillföras i dryck, utan får endast finnas naturligt i ett livsmedel. Detta är enligt läkemedelsverket uppdatering februari 2018. Beslutet att använda fria aminosyror är dels gjort för att få en variation i de källorna aminosyrorna kommer ifrån, dels att upptaget utav aminosyrorna är snabbare när dom är fria och att smaken blir bättre.

 

Artikelnummer: 132657