Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
20%
Flower Freshener
Flower Freshener
Flower Freshener
Du sparar 34 KR

Flower Freshener

Återfuktande & lugnande ansiktsvatten

Återfuktande & lugnande
Passar alla hudtyper
Örtvatten av Salvia och Ros
135 KR
169 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Flower Freshener är ett återfuktande, lugnande och regenererande ansiktsvatten med Ros och Salvia, för alla hudtyper, särskilt mogen hud.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Flower Freshener är ett återfuktande, lugnande och regenererande ansiktsvatten med Ros och Salvia, för alla hudtyper, särskilt mogen hud. Det slutför rengöringsprocessen och förbereder huden för efterföljande produkter, genom att neutralisera vattnets uttorkande effekt och agera lätt porsammandragande.

Örtvattnet av Salvia och Ros i Freshener tillverkas av årets skörd. Aktuell jordmån och väderlek påverkar därför doft och färg på örtvattnet, som är en infusion (som starkt te) på örtblad och destillerat vatten. Doften, som påminner om en nyslagen sommaräng, kan ändras något efter att flaskan öppnats.

Flower Freshener innehåller även probiotiska Mjölksyrabakterier som håller huden frisk och full av lyster. De mjölksyrabakterier som vi använder är Lactobacillus casei och Lactobacillus acidophilus som skyddar huden mot onda bakterier. Mjölksyrabakterierna är redan inaktiverade, vilket innebär att det inte skapas någon tillväxt i produkten.

Produkten är naturligt självkonserverande.

Artikel nummer: 132598

Populära produkter

Widget loading...