Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
100209_1
100209_1
100209_1

Anti Pigment Créme

Anti Pigment Créme

359 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
En Anti Pigment Creme med en stor mängd naturliga, vegetabiliska extrakt som är verksamma mot pigmentfläckar.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Super Glandin Anti Pigment Creme innehåller en stor mängd naturliga vegetabiliska extrakt, som är verksamma mot pigmentfläckar.

Cremen stärker hudens barriär och försvar samt återger huden dess lyster och fräschör. Den är effektiv mot pigmentfläckar och åldersfläckar och har en blekande effekt.

Hudens pigment utgörs av melanin, som bildas i melanocyterna i överhuden. Sol och ålder orsakar ofta att pigmentet som bildas blir ojämnt fördelat i form av större och mindre fläckar, det vi i dagligt tal kallar pigmentfläckar. Oftast syns det mest på de kroppsdelar som ofta exponeras i solen, händer och ansikte. Super Glandin Anti Pigment Creme minskar bildningen av melanin i huden.

Fukt på djupet

Super Glandin Anti Pigment Creme ger fukt på djupet. Den stimulerar hudens naturliga försvarsmekanismer och gör huden mer motståndskraftig. Produkten motverkar även uttorkning, samt ger huden smidighet och lyster. Super Glandin Anti Pigment Creme har en fräsch och angenäm doft och den absorberas snabbt och effektivt i huden utan att lämna en kladdig hinna. Den motverkar effektivt rynkor och för tidigt åldrande och fungerar även utmärkt som dagcreme och som underlag för make up.

Artikel nummer: 100209

Populära produkter

Widget loading...