Hälsoguiden

Life har en egen bred serie av produkter inom bland annat kosttillskott och sport nutrition. Idén med Lifes egna varor är att vi som nordens största hälsokedja har möjlighet till stora inköp vilket leder till att vi kan hålla ett lägre pris till konsumenten och samtidigt säkerställa att produkterna håller en jämn och hög kvalité. Produkterna är framtagna som ett prisvärt och högkvalitativt alternativ till Lifes övriga sortiment.


Lifes egna produktserie går i Carl von Linnés anda

Hemligheten till ett friskt liv avslöjades för 274 år sedan. Carl von Linné var en av våra första folkhälsoprofeter, något som få faktiskt känner till. Det bidrog antagligen till att han levde längre än andra på sin tid. Han menade att nyckeln till ett friskare liv var att aldrig bli sjuk. (Vi håller med.) Han sa att den som äter rätt och motionerar lagom, den sover bra. Och den som sover bra, mår också bra. Vidare påstod han att socker tar bort aptiten och gör »magen slapp«. (Vi förstår precis vad han menar och tänker på alla tomma kalorier som många proppar i sig idag.)

Tyvärr föll hans tankar i glömska. Lifes egna varumärke är i Linnés anda eftersom den går i linje med vår egen. Om du går in för att hålla dig frisk istället för att sätta in panikåtgärder när du blir sjuk ökar dina möjligheter att leva ett friskare, bättre och kanske till och med ett längre liv.

Lifes produktserie