Hälsoguiden

Vad kan du jobba med på Life?

Hos Life arbetar totalt 550 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. De flesta jobbar i Lifes butiker, men vi har även flera kontor med sammanlagt ett 60-tal anställda.


Butikssäljare

Som butikssäljare är du både hälsorådgivare och säljare. Du lyssnar in våra kunder och hjälper dem att hitta det de söker – eller inte visste att de behöver. Du ger råd kring kost, motion och hälsa och berättar om våra produkter. Du sköter också kassan, fyller på varor och håller ordning i butiken.

Se lediga jobb som butikssäljare


Butiksansvarig

Som butiksansvarig är du högst involverad i butikens operativa arbete, samtidigt som du coachar dina medarbetare till goda försäljningsresultat och kundbemötande i världsklass.

Se lediga jobb som butiksansvarig


Butikschef

Som butikschef leder och utvecklar du butiken. Du driver försäljningen och har budget- och personalansvar. Du planerar och leder det dagliga arbetet och ansvarar för exponering och skyltning.

Se lediga jobb som butikschef


Regionchef

Som regionchef ingår du i affärsledningen och leder 20–25 butiker med butiksansvariga och butikschefer. Du ansvarar för regionens resultat och drivs av viljan att leda utvecklingen och förbättra upplevelsen för våra kunder. Arbetet innebär många resor.

Se lediga jobb som regionchef


Huvudkontor

På Lifes huvudkontor kan du arbeta med marknadsföring, ekonomi, IT, HR eller med att utveckla produktsortimentet på kategoriorganisationen.

Se lediga jobb på vårt huvudkontor