Hälsoguiden
snacks och godis

Snacks & Godis

För lördagens godisskål – och plötsligt mitt-i-veckan-sug. Välkommen till vår kategori av gott godis och lite mer näringstäta snacks! Bland choklad, lakrits, torkad frukt och nötter samsas naturliga, ekologiska, veganska, gelatinfria och sockerfria sorter; perfekt för dig som söker ett mer hälsosamt innehåll i godispåsen, eller varför inte till barnens godisskål i helgen? Välkommen till vår värld av sötsaker.

Choklad, lakrits och surt godis

Snabba snacks och gott godis – naturligt, ekologiskt, gelatinfritt och utan tillsatt socker? Jo, det går! Här har vi på Life gjort grovjobbet åt dig, sållat marknaden och valt ut riktiga goda ekologiska kakor till fikat, veganska bars för energi och sockerfritt godis som stillar sötsuget. Så oavsett om du är en chokladälskare, svag för lakrits eller söker ett supergott surt godis att sätta tänderna i har du hamnat rätt. Välkommen till vår kategori av snacks och godis här på Life. 


Mörk och ljus choklad – ekologisk och vegansk 

Här hittar du choklad i alla dess former; från mörk till ljus choklad, chokladkakor, chokladbars, chokladtäckt kokos, chokladtäckta bär och nötter, följt av chokladbollar, kakaonibs och chokladaskar – fint att ge till någon du håller kär. Bland alla godsaker hittar du ekologisk, vegansk och nötfri choklad, utan tillsatser och socker. Stilla sötsuget nu med snacks och godis från Superfruit, Saltå Kvarn, Renée Voltaire, Carmolis, Malmö Choklad och Dig.


Ekologiskt godis med 100% frukt 

När det är dags för lördagsgodiset kan du njuta av söta och sura godissorter – med ingredienser hämtade från växtriket. Till de höga smakerna från 100% ekologisk frukt och bär, kommer det faktum att godiset är fritt från gluten, laktos och gelatin; och du kan gott njuta – med gott samvete. Fruktgodis är perfekt för dig som söker ett mer hälsosamt innehåll i godispåsen, eller varför inte till barnens godisskål i helgen? Tips: upptäck Ekologiska Fruktnallar och Sura ormar från Veggie Peggy.